Baggrund og Vækstunivers

Da jeg først begyndte at dele ideerne, som bl.a. har fundet konkret nedslag her på opslagstavlen Bevidste Borgere, blev jeg overrasket over responsen. Vi er åbenbart mange, der deler drømmen om, at vi kan hjælpe hinanden til menneskelig og åndelig modenhed. Ideen bag dette virtuelle fællesskab er en særlig måde at være sammen på. Den gør det muligt at finde hjælp til at komme videre med trygge rejseledere og rejsefæller på vores livsrejse.

Bevidste Borgere er en opslagstavle inde i et stort Vækstunivers. Vækstuniverset består i mine tanker af alle mennesker, organisationer, foreninger m.fl., der deler ønsket om at fremme menneskelig og åndelig udvikling. Her er mange forskellige traditioner og samtidig en fælles erkendelse af, at vi som mennesker også er spirituelle væsener, og at vi har brug for andre på vores livsfærd. Vi ønsker, at alt, hvad der sker i Vækstuniverset, skal være transformations- og procesorienteret. Og uanset hvad vores erfaring og baggrund er hver især, så har vi både noget at lære og noget at byde ind med.

Som sagt udvider vækstuniverset sig til stadighed – eller måske rettere: vi bliver mere og mere bevidste om det. Indtil videre har det fået synlighed i denne opslagstavle, www.BevidsteBorgere.dk, og er ved at opbygge Byen i Skyen som er en virtuel landsby, hvor man kan bede om eller tilbyde hjælp eller fælles projekter. Se mere på www.andelsbyen.dk. Vi har alle brug for hinanden, og vi er alle borgere i Vækstuniverset, så kom og deltag!

Hvis du har lyst til at læse om min personlige historie og filosofi, som har givet mig øjne for Vækstuniverset, Byen i Skyen og Bevidste Borgere, kan du klikke her. Som du vil kunne se, er der allerede sket en videreudvikling, siden jeg skrev mine oprindelige tanker ned.

VELKOMMEN PÅ DANNELSESREJSEN!

Peder Poulsen