Tilkendegivelser

Her på siden finder du tilkendegivelser om Livshjælp, Troshjælp og Virkelyst.

Livshjælp – MønsterbryderZone

1Et forløb i Skovmand er ganske enkelt et MUST; et vigtigt serviceeftersyn for din karakter, din indgang til dét atvære mand. 

Skovmand er præget af hudløshed og autenticitet, som inspirerer og katalyserer, og forløbet giver værktøjer til at gå ind i livetsallersværeste spørgsmål.

At se lyset tændes i følgesvendes øjne hører til mine dyrebareste oplevelser, og fællesskabet omkring Skovmand er som at komme hjem.

For mig er der tale om et om før og efter Skovmand, og forløbet giver mig lyst til at bære ilden videre. 

Hans Rasmussen om Mandegruppen Skovmand

 

 

2Det er det bedste, vi som par har gjort for os selv, da vi tog på mønsterbryderkursus. Det har været trygt at være åben og sårbar blandt andre. I hver sin gruppe fortalte vi vores livshistorie og delte personlige ting. Da vi kom hjem, var det meget givende at bruge den indsigt, vi havde fået, at være åben over for nye måder at kommunikere på og åbne os med gensidig forståelse for vore processer.  Specielt var det givende at skulle være konkret omkring hæmmende indstillinger og uønskede adfærdsmønstre. Vi havde jo øvet os på kurset, så det fortsatte bare derhjemme.

Anne-Marie om Mønsterbryderkursus

Troshjælp – PilgrimsZonen

3Min deltagelse var med til at give mig et afgørende nyt input i mit liv som Kristen og har åbnet mig op for sider at mit liv med Gud som ikke faldt mig så naturligt. Jeg fik nogle konkrete måder at lukke Gud ind i mit liv, som jeg stadig bruger i større eller mindre grad. Jeg oplevede en meningsfuld introduktion til nogle åndelige discipliner, som hjalp mig til at samle tankerne, være stille med Gud og holde tankerne på ham.

Jeg har været begejstret over et forløb, som ikke bare kunne lade mig tage hjem og glemme det hele efter et par dage, men som holdt mig fast i en åndelig udvikling, både i en gruppe og sammen med 1 person. 

Torben Juhl om Åndelig Praksisgruppe

 

4Det har været livsforvandlende at være på retræte, og alle vil have gavn af alt den egenomsorg som vi oplever på alle mulige måder. El hel speciel oplevelse at være stille sammen… hvad ord ikke siger, kan kroppen fortælle!

Anne Mette om Retræte

 

Virkelyst – MesterlæreZonen

5Det er spændende at blive trænet i at stå for meditationer og at lytte ind til, hvor Gud rører sig i mine medmennesker. Der har været god vejledning på, så jeg bliver bedre til at hjælpe andre med at udforske det, jeg selv værdsætter højest.

Anna Christine Christensen om Åndelig Medvandring

 

 

Tilkendegivelser om Livshjælp – MønsterbryderZonen

6Har fået bevidsthed om min egen identitet. At være mønsterbryder har været en rejse i et åndeligt, spirituelt, pædagogisk og terapeutisk miljø. Jeg er gået fra usikkerhed om, hvem jeg var til en bevidsthed om min egen identitet, og hvor jeg vil hen. Dette kursus er indtil nu den bedste gave, jeg har fået anbefalet og har givet mig selv.

Anette Spure om Mønsterbryderkursus

 

 

 

7Hvis du ønsker dig en gave, som du kan bruge resten af livet, så tag på Mønsterbryderkursus! Jeg har lært at stå mere ved mig selv, blevet mere bevist om mine ubalancer og har endelig fundet min stemme til at sige fra. Giv dig selv en chance og gør noget godt for dig selv!
Så tag og overvej det, det er aldrig for sent at gøre noget godt for sig selv eller andre!

Anne Mette Hansen om Mønsterbryderkursus

 

 

8Intenst.En gave til mig selv.Venner for livet.

Karina Køster om Mønsterbryderkursus

 

 

 

 

9At være på mønsterbryderkursus har været starten på en proces, hvor den gamle historie ikke længere skal styre mig. Undervejs har jeg opdaget en masse små piger inden i mig, som har fået lov at komme til udtryk og som jeg kunne begynde at møde som en voksen, der kan og tør rumme dem. Det har været hårdt at lade alle disse piger komme frem, men i en atmosfære af kærlighed, nåde og tilgivelse kan alt lade sig gøre.

Hanne Bork om Mønsterbryderkursus

 

Tilkendegivelser om Troshjælp – PilgrimsZonen

 

I Åndelig Dannelsesgruppe har jeg lært nogle flere ”sprog” for bøn, end dem, jeg har været vant til at bruge. Jeg har opdaget, at Gud taler til mig på måder, som jeg ikke før har været opmærksom på. Først og fremmest handler det for mig om at kunne søge ind i fællesskabet med Gud, være stille og hvile i hans nærvær. Det er en gave midt i et travlt liv!

Pia om Åndelig Dannelsesgruppe

 

Retræte er til dig som har brug for et godt pusterum i dagligdagen og som ønsker at prioritere tid med Gud. Jeg har personligt nydt stilheden og muligheden for at granske de dybere lag i mit indre personligheds/trosliv.

Rinaldo om Retræte

 

10I stilheden hos min fader, finder jeg min hvile. Der finder jeg min plads her på jorden og i himlen. Så kan verden rase og regere, men jeg er stille og tryg i min faders bolig, ved hans hjerte, i dette rum, hvor han kalder mig sin elskede. "Du er min elskede datter, i dig har jeg fundet velbehag".

Anna-Sophie om Retræte

 

 

 

Vi tog med på retræte som ægtepar og kan varmt anbefale andre at gøre det samme. Vi havde forskellige behov for stilhed, og indgik kompromiser for hvornår vi var alene og hvornår vi var sammen. Det fungerede fint. Vi oplevede en ny måde at være stille sammen på.

Britta Echardt og Tage Christensen om Retræte