Pusterum & Parkursus for unge par

Fra 04.09.2015 17:00 indtil 06.09.2015 16:00
Kategorier: Livshjælp kursus
Hits: 1911

Pusterum & Parkursus for unge par - Vi tror på fællesskab og relation.

Er I et ungt par i etableringsfasen, eller har I dannet par i max 6 år, er I velkommen på Kolding Internationale Højskole til et procesorienteret parkursus samt guidet Pilgrimsvandring i skøn natur. Foruden denne parweekend i Kolding udbyder vi 2 lørdage i vores hjem samt 1 parsamtale imellem de 2 lørdage.

På weekendkurset underviser vi i parforholdets udfordringer. Kurset giver indsigt i jeres parforhold, og giver plads til individuel refleksion og samtale med din partner. I sidder sammen med jeres partner ved 2-mands-borde under undervisningen, og I har til måltiderne mulighed for at sidde sammen som par eller ved fællesbord.

I vores hjem i Torrild v. Odder (deltagelse forudætter deltagelse i Kolding) samles vi 4-5 par 2 lørdage, hvor vi går et stykke livsvej med hinanden. Her uddyber vi temaer og processer med hinanden, og fokus er på hvad gruppen ønsker. Tillige mulighed for mande- og kvindesnakke. Datoer for disse lørdage fastlægges vi sammen. Pris pr. par pr. lørdag: kr. 1000 inkl. undervisning og forplejning. Maks. 4-5 par.
Lørdags-forløb er inkl. én individuel parsamtale på en hverdag.

Se evt. mere på www,gittelykke.dk/aktuelt