Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med ID: 42

Gør en forskel og bliv selv fornyet modul 2

Fra 07.01.2012 09:30 indtil 07.12.2012 16:00
Skrevet af
Hits: 1237

Dette kursus er en opfølgning af modul 1, der en forudsætnig for at kunne tage dette Modul 2. Vi arbejder videre med samtaleværktøjer.
Styrk din evne til at skabe udviklende livssamtaler

Opbyg og træn dine evner som refleksionspartner på dette intensive kursus.

Forskel for din samtalepartner

Er du god til at lytte og være nærværende. Er du parat til at følges med mennesker, der ønsker forandring i deres liv. Der er brug for tillidsvækkende  mennesker, som vil give lidt af deres tid og som har tålmodighed til  at lade udvikling tage den tid, der skal til. Hvis du oplever det, at blive budt ind i et andet menneskes univers som en gave, vil vi gerne indbyde dig til dette kursus.

 

Fornyelse for dig

Dansk Oases Diakoninetværk ønsker at udruste et team af refleksionspartnere til glæde for dem, der ønsker en at være i proces med, og ikke mindst til glæde for dem selv og deres relationer. Samtaler om livet skaber vækst for begge parter.

 

Undervisning og træning

På kurset undervises i kommunikationsteori og metoder til at koordinere og styre samtaler, så de skaber nye muligheder, andre perspektiver og grundlag for udvikling. Der vil være et stærkt fokus på træning, hvor du får lejlighed til at omsætte det lærte i praksis og udvikle din personlige stil som refleksionspartner.

Fokuspunkter

Fokus vil være på, hvordan man som refleksionspartner træder ind i sit ansvar som den, der styrer processen i samtalen, samtidig med at man giver plads til samtalepartnerens ønsker og behov.

Der arbejdes med redskaber og teknikker til at skabe en anerkendende, positiv og konstruktiv atmosfære i samtalen, herunder forskellige spørgsmålstyper og spørgeteknikker, samt muligheden for at bruge hypoteser til kreativ, fleksibel tænkning i forhold til at få øje på nye muligheder.

Det her lærer du

Kurset vil give dig mulighed for at blive en mere kompetent refleksionspartner, sådan at du mestrer samtaler, der inspirerer og skaber udvikling for din samtalepartner.

Sammenhæng mellem kursusmodulerne

På første kursusmodul afsluttes med afklaring af dine personlige udviklingsmål i rollen som refleksionspartner, som du får lejlighed til at arbejde med frem til andet modul, hvor vi tager afsæt i erfaringerne siden sidst.

Underviser

Lars Munch Svendsen er cand. mag. i kommunikation samt organisations- og ledelseskonsulent i Rambøll Attractor. Her arbejder han blandt med at uddanne ledere og coaches, samt med at udvikle kommunikation og samarbejde i organisationer. Han er desuden uddannet officer af reserven og grafiker, og har flere års erfaring med ledelse, blandt andet som selvstændig erhvervsdrivende.

Praksis

Efter kurset kan du melde dig som refleksionspartner for mennesker, der ønsker vejledning. Det kan for eksempel være deltagere på Farmens Mønsterbryderkursus (læs om dette på www.bevidsteborgere.dk). Personer der ønsker at stille sig til frivilligt til rådighed for deltagere på Mønsterbryderkurset vil få forrang på dette kursus.

Supervisionsmuligheder

At udvikles som samtalepartner kræver at man selv er åben for samtale om det som man ikke lige kan løse selv eller er i tvivl hvordan skal gøres. Det kaldes supervision. Diakoninetværket har flere kvalificerede supervisere. Der vil blive arrangeret gruppesupervision specielt til dette kursus.

Tid

1. kursusmodul lørdag d. 29. oktober 2011

2. kursusmodul lørdag d. 3. december 2011

Kurset varer fra 10.00 - 16.00, morgenkaffe fra 9.30

Sted

Rudehøj Efterskole, Rude Havvej 11, 8300 Odder

 

Pris

400,- kr pr kursusmodul

Indsættes på Bank: 4633-4633011311 mærket Gør en forskel

 

Tilmelding

på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Information om kurset

 

Gitte Lykke

Psyko-, par- & familieterapeut

Medlem af Psykoterapeutforeningen

Bygaden 13A, Torrild, 8300 Odder

Mobil 20101760

www.gittelykke.dk

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Torsten Hartvig Pedersen

Psykoterapeut

Mobil 61601610

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Arrangør

Dansk Oases Diakoninetværk i samarbejde med Farmen Netværk og Gitte Lykke Consult