Ringmøde og rådslagning

Fra 01.04.2016 17:00 indtil 02.04.2016 12:00
Skrevet af Peder Poulsen
Hits: 3890

Indbydelse 2016 til

Ringmøde og Rådslagning

Fredag d. 1. april aften og lørdag d. 2. april formiddag anno 2016 på Sjørupgaard, Sjørupgaardvej 4, 8581 Nimtofte.

Ankomst fredag fra kl. 17 (aftensmad) og lørdag fra kl. 08 (morgenmad).

Forud for og i tilknytning til BorgerFesten

www.kortlink.dk/kkrn

Kære medborgere – under bevidstgørelse.

Forårsreceptionen i Andelsmiljøet (som bekendt beliggende i Vækstuniverset), kaldet BorgerFesten, nærmer sig. I år det det d. 2. april kl. 15 – 25 på Sjørupgaard. Hvis du kan læse dette har du overlevet vinteren og kan se foråret i møde, lad os tage imod det sammen. Solen skinner den weekend Djursland, bare vent og seJ.

Igen i år har vi valgt at udvide BorgerFesten med et Ringmøde, hvor vi sammen holder rådslagning. Det foregår fredag aften fra kl. 19 – 21 og lørdag formiddag er de mænd, der vil, inviteret til Mandemøde begyndende med morgenmad kl. 08. Alle andre er inviteret til Johnnys eventyrworkshop i samme tidsrum. Det er det, jeg og vi trommer sammen til her. Velkommen til at komme og tage del i den fortsatte samtale.

Ringmøde med Rådslagningssamtaler

Når vi har fået lidt godt at spise fredag aften rykker vi op i Øvresalen. Her vil vi gennem rådslagningssamtalen på bedste bytorvevis bruge vores to ører og lytte os ind til hinanden. Hvad rører sig i os, som har ladet os kalde sammen her. Kan vi konkretisere Vækstuniverset i almindelighed og hvordan omsættes det i fortættet form i andelsmiljøet og Andelsbyen – som også hedder Byen-Î-Skyen.

Som I måske husker, så er Andelsbyens gader bygget op om 3X3 matrixen med seminarer, samtaler og praksisgrupper inden for områderne med Livshjælp, Troshjælp og Virkelyst. Jeg har for overblikkets skyld lavet en kort version her:

3X3 Seminarer   Samtaler Praksisgrupper
Livshjælp Læring   Menneskelig fordybelse Tilegnelse
Troshjælp Aflæring   Åndelig fordybelse Afståelse
Virkelyst

Formidling

  Følgeskab Facilitering

Uden en god kontakt med hinanden kan vi ikke udtrykke det liv, som vi bærer hver for sig og sammen. Hvad drømmer vi hver især om og hvordan kan vi bedst hjælpe hinanden med at gøre drømmen virkelig. Vi vil gå videre med de gode takter tilbage fra grundlæggelsen d. 17. november 2012 og glæde os over de små og store ting, der vokser frem og sørge over det, som ikke blev.

Fredag aften vil vi lytte os ind på og fordybe os i Vækstuniversets væsen gennem en rådslagningscirkel.

Lørdag formiddag er der to muligheder – udover den at sove længe og derefter hoppe i poolen. De mænd, som ønsker det, kan deltage i samlingen Mand&Mand I Mellem og alle andre er inviteret til blomstermanden Johnnys kreative eventyrworkshop. Kom med helt ind i kreativitetens maskinrum – hvis et sådant findes. For begge parter gælder det, at der er morgenmad kl. 08.

Der er så frokost kl. 12, derefter foretager vi de sidste forberedelser og kl. 15 er vi klar til at gå til Østfløjen og lytte til alle drømmene i pausekonferencen, også kaldet BorgerFesten. Skovstien og poolen venter hvis nogle af jer har brug for et pusterum.

Søndag formiddag holder vi husmesse kl. 10.30 i Øvresalen lige efter morgenmaden.

Praktisk information og tilmelding

Det vil være fint at få en tilbagemelding om du kommer fredag og skal overnatte til lørdag og ligeledes om du kommer lørdag og vil overnatte til søndag. Send gerne en mail om det til Thorkild Frøjk Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Ligeledes om du kommer til hhv. aftensmad fredag og morgenmad lørdag.

Priser:

Deltagelse er gratis. Mad koster kr. 60,- pr. hovedmåltid (fredag aften og lørdag og søndag middag). Morgenmad lørdag og søndag á kr. 30,- Drikkevarer kan købes.

Overnatning kr. 100,- pr. person pr. nat – medbring selv sengelinned og håndklæde.

Mange hilsner og forhåbentligt på snarligt gensyn

Peder Poulsen, Medvandrer