Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med ID: 42

Herregårdsferie A VI

Fra 07.10.2012 14:00 indtil 12.10.2012 10:00
Hits: 1883

Herregårdsferie A VI

7. – 12. oktober 2012

                        Hvor: Sjørupgaard, Sjørupgaardvej 4, 8581 Nimtofte (lige midt på Djursland). Se mere om Sjørupgaard her: www.sjoerupgaard.dk eller http://www.dansommer.dk/p/E5005 .

Tilmelding: Tilmeld dig på www.bevidsteborgere.dk under Herregårdsferie A VI.

Transport: Det er lettest at ankomme med bil. Tag gerne kontakt med en af de andre deltagere for at arrangere fælles transport evt. afhentning ved en station. Er det ikke muligt tag da en bus. Rute 214 fra Randers og Rute 121 fra Århus (med skift i Ryomgaard) og stå af ved Brugsen i Nimtofte. Vi henter dig gerne hvis du giver besked på oldfruens mobil.

 Hvornår: Ethvert tidsrum mellem søndag d. 7. oktober kl. 14 – fredag d. 12. oktober 2012 kl. 10.

 Hvem: Det er for alle, som har lyst til at holde en ferie med en mulighed for tid til sig selv og fællesskab med andre. Der er god plads til både singles og par og enlige forældre med og uden børn. Du er velkommen til at invitere gæster på besøg og giv i det hele taget gerne indbydelsen videre.

Hvordan: Gæster kan ankomme hvornår de vil og tage af sted når de vil indenfor de annoncerede tider. Hvis du har reserveret er du sikker på at kunne få plads på et værelse. Ellers finder vi en madras til dig.

Der er 20 værelser med to senge i hver. De kan fungere som eneværelser så længe der ikke er behov for mere end 20 senge. I de seks lejligheder tilstræber vi at have lejligheder for kvinder og lejligheder for mænd og lejligheder for ægtepar – men fordeling er fleksibel og kan ske ligesom folk nu er venner til. Vil du være sikker på hvem du får som værelsesfælle, hvis der bliver fyldt op, så inviter selv én med J

Hvor meget: Det koster kr. 125 pr. overnatning for voksne. Børn op til 12 år deltager gratis. Børn 13 - 17 år halv pris. Medbring selv sengelinned, håndklæde, viskestykker, karklude, køkkenrulle, toiletpapir. Hertil kommer så udgifter til mad.

 Mad og drikke: Der er et køkken i hver af de 6 lejligheder, som kan bruges i forbindelse med morgenmad og frokost, som er på eget initiativ og ansvar. Oldfruen/oldermanden hjælper deltagerne til fælles aftensmad kl. 18.00 – udvirket af gæsternes frivillige kræfter, også hvad angår at stille an og rydde op. Udgifterne deles mellem deltagerne. Deltagelse i aftensmåltidet og aftenprogrammet er naturligvis helt frivilligt.

Social aften: Hver aften er der kl. 19.30 social aften på initiativ af oldfruen. Tanken er at lade fjernsynet være slukket og i stedet interessere sig til hinandens liv og historier. Samlingen slutter med en aftenmeditation og derefter kaffe og frit samvær.

Rygning og hunde: Rygning foregår udendørs under halvtaget. Hunde må medtages.

Oldfruer (værtsskab) disse dage: Findes blandt deltagerne. Kontaktperson Peder Poulsen mobil 20 43 67 32.

Tilsynsførende på Sjørupgaard: Preben Toft 41 28 75 79

I øvrigt: Sjørupgaard er et dejligt og velfungerende feriecenter, der vil oftest være adgang til pool på selve gården, ellers er der wellness i tre etager i det nærliggende Lübker Resort. Der er et spabad i alle lejligheder på Sjørupgaard.

       
   
   

Denne Herregårdsferie     er en del af et socialt miljø på internettet kaldet

   

www.BevidsteBorgere.dk

   

Vækst     til menneskelig og åndelig modenhed i Kristus

   

gennem kurser – samtaler – grupper - netværk

   

Besøg siden og tilmeld dig det gratis nyhedsbrev

   
   

 

 Værelsesfløjen