Torvemøde og Torverådslagning i Andelsmiljøet

Fra 12.04.2019 16:00 indtil 12.04.2019 23:59
Skrevet af Peder Poulsen
Peder Poulsen 2043 6732
Hits: 2676

 

Denne indbydelse lægger sig op af forårsreceptionen BorgerFesten, som begynder lørdag d. 13. april kl. 15. Borgerfesten er en pausekonference, vi er aldrig nået længere end til pausen :-). Find indbydelse til BorgerFesten her: www.kortlink.dk/bevidsteborgere/vdms 

                      Indbydelse til

Torvemøde – BorgerFest – Husmesse

Fredag d. 12. april 2019 kl. 16.00 er der dømt Torvesamling.

Ankomst fredag til kl. 16 hvor der er en forfriskning og derefter skal vi lege (så ingen lange kjoler og stilletter). Kl. 18.00 er der festmiddag a la Johnny Haugaard og derefter Torvesamling med rådslagning. Det falder sammen med Peder Poulsens 65 års fødselsdag, og følger iøvrigt modellen fra de tidligere år. Det betyder god mad, festligt samvær med præsentation af de tilstedeværende. (Der er fokus på de spændende deltagere, ikke på fødselaren).

Lørdag er der forberedelse til BorgerFesten fra kl. 09.00, den begynder kl. 15.

Søndag husmesse kl. 10. Det hele slutter søndag når vi er færdige og man kan være med lidt eller meget som det nu passer én. 

Kære medborgere – under bevidstgørelse.

Forårsreceptionen i Andelsmiljøet, kaldet BorgerFesten, vinker forude. I 2019 er det d. 13. april kl. 15 – 25 på Oustruplund. Hvis du kan læse dette når vi er i april måned har du overlevet vinteren og kan se foråret i møde, lad os tage imod det sammen. Solen skinner d. 13. april 2019 i Midtjylland, bare vent og se J.

Ved Torvemødet holder vi rådslagning. Det foregår fredag aften. Det er det, jeg trommer sammen til her. Velkommen til at komme og tage del i den fortsatte samtale. I praksis spiser vi, lader nogle folk fortælle lidt om sig selv og fortæller noget om os selv til hinanden.

Gennem rådslagningssamtalen her på torvet bruger vi vores to ører til at lytte os ind til hinanden. Hvad rører sig i os, som har ladet os kalde sammen her. Kan vi konkretisere Vækstuniverset i almindelighed og hvordan omsættes det i fortættet form i Andelsmiljøet og i Andelsbyen. 

Som I måske husker, så er Andelsbyens gader bygget op om 3X3 matrixen med seminarer, samtaler og praksisgrupper indenfor områderne med Livshjælp, Troshjælp og Vejhjælp (Virkelyst). Jeg har for overblikkets skyld lavet en kort version her:

3X3

Seminarer

Samtaler

Praksisgrupper

Livshjælp

Vågne op!

Læring

Menneskelig fordybelse

Tilegnelse

Troshjælp

Live op!

Aflæring

Åndelig fordybelse

Afståelse

Virkelyst

Lyse op!

Formidling

Følgeskab

Facilitering

Uden en god kontakt med hinanden kan vi ikke udtrykke det liv, som vi bærer hver for sig og sammen. Hvad drømmer vi hver især om og hvordan kan vi bedst hjælpe hinanden med at gøre drømmen virkelig. 

Praktisk information

Det vil være fint at få en tilbagemelding om du kommer fredag og skal overnatte til lørdag og ligeledes om du kommer lørdag og vil overnatte til søndag. Send gerne en mail om det til Thorkild Frøjk Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Han tager også imod bestilling af kost og logi.

Priser:

Deltagelse er gratis til Torvemødet fredag aften og BorgerFesten lørdag eftermiddag/aften. Det er muligt at donere en receptionsgave.

Morgenmad lørdag og søndag formiddag kr. 20,- og frokost kr. 30,-. Drikkevarer kan købes.

Overnatning kr. 100,- pr. person pr. nat – medbring selv sengelinned og håndklæde.

Mange landsbyhilsner 

Peder Poulsen

Medvandrer

Søg kurser & praksisgrupper

Alle kurser & praksisgrupper