Enneagrammet - 9 åndelige udviklingsveje

Fra 16.10.2019 16:00 indtil 20.10.2019 16:00

 

Enneagrammet – 9 åndelige udviklingsveje

Enneagram betyder ni punkter. Det kan dateres tilbage til de gamle ørkenfædre og sufi mystikere, der brugte det som et kort over den åndelig energis flow, og har også i dag et meget større anvendelsesområde end blot personligheds typebestemmelse. 

Enneagrammet oplyser en vej til vores mest autentiske, sundeste selv. Når vi husker vores sande natur, begynder livets mønstre at give mening. Vi kommer til at kende os selv, der virkelig er en øjenåbner.

I studiet af personlighed, er Enneagram primært designet til selv-undersøgelse. Der er ni elementære personlighedstyper i Enneagrammet. Når man opdager sin egen energi, kan man genkalde sin egen helt unikke personlighed og komme til at kende de mange lag af sig selv på en meget personlig og speciel måde.

Enneagram viser os vores faldgruber og guider os til at finde vores dyder. Ligeledes afslører det mangler og kvaliteter i vores familiemedlemmer, venner, kolleger, ledere osv. Når vi ser, at vores motivationer alle er afledt af det samme ønske om at undgå smerte og lidelse, kan ægte empati og forståelse erstatte frygt for andre og vi vil slutte med at dømme andre.

'Vejen til et dybere selv'  er et 4 dages enneagram kursus for dig der allerede har kendskab til enneagrammet og din type, hvor Lars Neve vil undervise i hver types udviklingspotentiale.

Du vil få øjnene op for dine fastelåste mønstre og begynde at fokuser på dit udviklingspotentiale, hvor hver enkelt får mulighed for at få erkendelser af hvordan ”vinger og ben” skaber nye potentialer når de aktivt bruges og integreres i hverdagens liv. På kurset vil vi analysere den enkeltes enneagram, lave øvelser og små samtaler, hvor Lars vil lede og lærer dig i at bevæge dig rundt i enneagrammet (så eks type 1 lærer at bevæge sig over i type 4 og type 7) og mærke efter hvad der sker – så man på kursus får redskaber til f.eks. at komme ud af stresset situationer.

Du vil på kurset genopdage Gud igennem enneagrammet. Hele rejsen er at gå fra laster til dyder. Det Kristne arbejde i enneagrammet er at erkende og kunne give slip på de strukturer som betegnes som dødsynder, som hører til hver type – så det ikke er dem der identificerer eller styrer os.

Der tilbydes daglig 20 minutters vejledning af medarbejderne, så du får optimalt udbytte af de erkendelser du får fra undervisning, gruppe øvelser og egne meditationer.

Hvem kan deltage?

Alle er velkomne, men et begyndende kendskab til din egen type og de andre 8 enneagramtyper vil være nødvendigt evt. fra gennemlæsning af ”vejen til dig” fra boedal forlag. En typebestemmelses test med Lars Neve vil også være tilstrækkeligt grundlag for deltagelse.

https://ennea.dk/booking-af-vejledningstid/

Sted: Oasehøjskolen i Oustruplund, Oustrupvej 14, 8620 Kjellerup

Tid: onsdag d. 16. oktober 2019 kl. 16 – søndag d. 20. oktober 2019 kl. 16

Indbyder: VÆKST Oasehøjskolen i Oustruplund i samarbejde med Dybere Liv Netværket og Lars Neve.

Prisen er kr. 2500,- for hele forløbet incl kost og logi med ophold på dobbeltværelse. Tillæg på kr. 300 for enkeltværelse.

Prisen inkluderer alle undervisningsmaterialer.

Tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tilmelding gerne nu og helst inden d. 13. september 2019.

Nærmere information:

Praktiske ting: Oasehøjskolen M:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., T: 2240 6858;

Indhold: Lars Neve M: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., T: + 45 31 33 12 12

Om underviser Lars Neve: Jeg hedder Lars og leder firmaet Ennea der laver kurser og vejledning ud fra enneagrammet som jeg har beskæftiget mig med de sidste 15 år. Jeg er uddannet teolog, bruger en ny terapiform IFS sammen med enneagrammet i mine vejlednings samtaler, så du vil opleve at møde dig selv på et dybt plan, der også kan rumme den spirituelle dimension, hvis du ønsker det.