Enneagrammet - grundkursus

Fra 12.10.2019 15:00 indtil 16.10.2019 15:00
Hits: 479

 

Enneagrammet - Grundkursus

”GIV, HERRE, at jeg må kende mig selv, så jeg kan kende dig.” - Augustin

Det, vi ikke ved om os selv, kan skade os og vores relationer – og det kan holde os fast i uhensigtsmæssige mønstre, så vi kommer til at stå i vejen for os selv.

Dette kursus er en indføring i Enneagrammet, en gammel opdeling af mennesket i ni forskellige personlighedstyper. Det er et redskab, der kan hjælpe os til bedre at forstå, hvem vi er, og hvorfor vi forholder os til verden, som vi gør. Vi kan opdage, hvilke strategier og budskaber vi har taget til os som børn, og som stadigvæk får lov til at styre vores liv, uden at vi ved af det.

Kurset hjælper dig ikke kun til selvindsigt, men viser også en vej til forandring. Samuel Neve, som underviser, vil hjælpe dig til skridt for skridt at bevæge dig mod at blive det menneske, du er skabt til at være.

I århundreder har store kristne lærere peget på, at der er en nøje sammenhæng mellem at kende sig selv og kende Gud. På kurset vil vi forbinde Enneagrammets visdom med den kristne spiritualitet – med det mål, at vi får et dybere kendskab til os selv, mere forståelse for andre og større kærlighed til Gud.
PRAKTISKE INFORMATIONER

Sted: Oasehøjskolen i Oustruplund, Oustrupvej 14, 8620 Kjellerup

Tid: lørdag d. 12. oktober 2019 kl. 15 – onsdag d. 16. oktober 2019 kl. 15.

Indbyder: VÆKST Oasehøjskolen i Oustruplund i samarbejde med Dybere Liv Netværket og Lars Neve.

Prisen er kr. 2500,- for hele forløbet incl kost og logi med ophold på dobbeltværelse. Tillæg på kr. 300 for enkeltværelse.

Prisen inkluderer alle undervisningsmaterialer.

Tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tilmelding gerne nu og helst inden d. 13. september 2019.

Nærmere information:

Praktiske ting: Oasehøjskolen M: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., T: 2240 6858;

Indhold: Lars Neve og Samuel Neve

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  +45 3139 32 80

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   +45 31 33 12 12