Terapeutiske redskaber til arbejdet med skilte forældre

Fra 04.12.2019 00:00 indtil 05.12.2019 00:00
Kategorier: Livshjælp kursus
Hits: 612

Denne efteruddannelse sætter fokus på terapeutiske samtaler med skilte forældre.  Du vil blive klædt på til, hvordan du kan bruge psykoedukation og øvelser i dine samtaleforløb med skilte forældre samt forskellige terapeutiske greb i det relationelle arbejde. Særligt vil du blive trænet i, hvordan du som fagperson kan arbejde med forældres konfliktmønstre og med at skabe børnefokus i samtalerne.

De to dage vil veksle mellem oplæg og øvelser, og dette modul vil være meget praksisrettet. Du vil blive styrket i dit terapeutiske møde med skilsmissefamilier, og dette kan kombineres med de metoder, du plejer at anvende i dit arbejde.

Denne uddannelse er for dig, der møder de skilte forældre i privat praksis, i det kommunale familiebehandlingsarbejde, i den forebyggende rådgivning eller i Statsforvaltningen. Det forudsættes, at du først har taget uddannelsen ‘Viden og redskaber til arbejdet med skilte forældre’.

Super inspirerende og lærerigt kursus. Kompetente undervisere og struktureret kursusprogram. Jeg tager rigtig meget med mig hjem.”  Familiekonsulent, kursusdeltager, 49 år

Dejligt med MEGET engagerede undervisere. Stor respekt.”  Familierådgiver, kursusdeltager, 44 år

“I er dygtige og engagerede undervisere alle 3. Trygt at være i rum med jer.” Familieterapeut, kursusdeltager, 53 år

“Super godt kursus med relevante emner.” Familieterapeut/terapeut, kursusdeltager, 54 år

Optagelseskrav:

  • Ønsker du at tage uddannelsen, er det en forudsætning, at du har en relevant faglig uddannelse (f.eks. socialrådgiver, psykolog eller anden grunduddannelse med relevant terapeutisk efteruddannelse), og at du har gennemført vores tre-dages uddannelse
    “Viden og redskaber til arbejdet med skilte forældre”.