Videre efter skilsmissen (KIFF-kursus)

Fra 20.02.2020 13:00 indtil 20.02.2020 17:00
Kategorier: Livshjælp kursus
Hits: 232

Et Videre efter skilsmissen (KIFF-kursus) er for jer forældre der er skilt, men gerne vil styrke samarbejdet omkring jeres fælles børn. Kurset er både for jer, der lige er gået fra hinanden, og for jer, hvor bruddet ligger længere tilbage. Det er også muligt at deltage på kurset uden den anden forælder.

Hvis I har en juridisk sag i familieretshuset eller familieretten (undtaget konfliktmægling og børnesagkyndig rådgivning), vil I først skulle til en indledende samtale, hvor I kan få afklaret, om kurset er rette tilbud lige nu og her, eller om det er bedre at vente eller starte med samtaler. I kan bede om en tid til en indledende samtale, når I tilmelder jer i formularen. Læs mere om den indledende samtale her.

Et Videre efter skilsmissen (KIFF-kursus) er et pædagogisk kursus, der har fokus på forældresamarbejdet, og hvordan I som forældre bedst støtter jeres børn efter en skilsmisse. Kurset er udviklet af Center for Familieudvikling med afsæt i den nyeste viden på området og er baseret på principperne fra PREP.

Kurset giver jer viden og værktøjer til at:

  • Forbedre forældresamarbejdet og kommunikationen
  • Støtte børnene bedst muligt i deres hverdag mellem to hjem
  • Blive mere bevidst om egen proces i skilsmissen