Besøgsdag i Hou Haven med og smag på heartful living

Fra 15.08.2020 15:00 indtil 15.08.2020 21:00

 

Søren inviterer indenfor i sit paradis, Hou-Haven ved Mariager

Lørdag eftermiddag (og aften med, om du vil) inviterer Søren Kruse til at se, mærke, høre og smage 'heartful living and farming'.

Denne passionerede ener er ikke blot eet, men mange besøg værd. Vi skal høre om den lille farm, som han nu har udviklet på i fem år. Langsomt langsomt løfter den sig fri af årtiers vanrøgt og begynder at leve og meddele sig under Sørens nænsomme hånd. 

Vi skal også ind i det indre landskab og meditere sammen i den ældgamle klosterkirke (hvor kun tomten er tilbage) og fællesskab om et bål og en sang vil vel være en passende afslutning på en så oplevelsesrig dag.

Deltagelser er gratis, men det vil være dejligt med en tilmelding. Måske også en donation til udgiften til kaffe og suppe vil gøre sig :-)

Skriv direkte til Søren Kruse Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Mobil 4011 6094.

Download nedenstående pdf filer hvis du vil vide mere om værdier og muligheder. Besøg også gerne www.hou-haven.com

Søren skriver:

En Grøn Oase

Hvem er jeg?

Min udvikling: Jeg købte for ca 5 år siden en lille landejendom hvor der i mange år har været anvendt kunstgødning, kemikalier og gifte og hvorfor jeg dårligt kunne finde en levende orm i marken da jeg overtog den. For mig er det et eksempel på at spise af frugten fra kundskabens træ, når vi ikke bruger de skabte (mikro) organismer og naturens egne grundressourcer til at dyrke jorden, men bliver bedrevidende og retfærdiggør et ”misbrug” ud fra en om optimering for egen vinding. Efter nu 4-5 år er jorden ved at komme til live og der er orm og mikroorganismer igen, insekter, sommerfugle, svaler og ny smuk diversitet. De 2 grise laver store huller i jorden, men grisene ved nok noget, og er sikkert skabt til noget, som jeg bare  ikke endnu helt har forstået.

 Jeg ved faktisk ikke så meget om jordbrug, men målet her er ikke at vise hvad jeg kan præstere, men at prøve at udleve et eksempel på hvad der sker ved at forsøge at gå hjertets vej, at lytte mig frem til næste skridt og på en eller anden måde med et ønske om at se en ødelagt død jord udvikle sig til en smuk og frodig jord i balance til gavn for alle Guds skabninger. Det er min holdning at vores Moder Jord har potentialet til at være det Paradis vi faktisk drømmer om og på et eller andet plan længes efter.

Den interesserede kan læse mere på www.hou-haven.com. Har du lyst til et besøg eller måske har overvejelser om en form for deltagelse så ring eller skriv. Måske er der også et kursus på vej en dag.

Kh, søren