Workshop 'Gud i alle ting' - introduktion til Ignatiansk spiritualitet og samtale

Fra 09.10.2020 17:00 indtil 13.10.2020 14:00
Hits: 886

 

Workshop ”Gud i alle ting”. Introduktion til Ignatiansk spiritualitet og samtale

9. – 13. oktober 2020

 

Formål:

Denne workshop giver en Introduktion til Ignatiansk spiritualitet og samtale. Gennem undervisning, praktiske øvelser, personlig refleksion og bøn er det målet at deltagerne stifter bekendtskab med den Ignatianske tradition og ser på, hvordan dette påvirker mødet med andre i hverdagen. Der fokuseres på grundlæggende lytte redskaber og hjertets dømmekraft og deres rolle i den åndelige samtale.

Forhånds kvalifikationer:

Der er tale om en grundlæggende workshop, som ikke kræver tidligere erfaring eller træning i Ignatiansk spiritualitet. Workshoppen er tænkt som pilotprojekt for et videregående forløb, som vi planlægger at opstarte i 2021 med fokus på Ignatiansk åndelig vejledning.

Tilgange: • Personlige refleksioner og erfaringer af bøn • Input vedrørende forskellige aspekter af Ignatiansk spiritualitet, såsom hjertets dømmekraft, længsler, åndelig samtale mm. • Gruppe arbejde og drøftelser • Øvelser i at lytte •

Der tilbydes personlige vejledningssamtaler med én af vejlederne fra teamet

Underviser og vejledere:

Underviser: Nick Helm er anglikansk præst, og har været involveret i åndelig vejledning, retræter og trænet åndelige vejledere i over 20 år. Hans passion er at støtte og opmuntre til menneskers møde med Gud i bøn, liv og virke. Han var rådgiver indenfor spiritualitet i den engelske by Sheffield i ti år, tilknyttet den anglikanske kirke, og derefter stiftspræst for åndelig udvikling i Hereford Stift i yderligere ti år. Han arbejder nu freelance, primært indenfor åndelig vejledning. Han har udgivet bøger i Grove Spirituality Series: Soul Spark, Ignatius of Loyola og Seeking Spiritual Direction.

Vejledere: Bente Lybecker, Benedicte Tønsberg, Peder Poulsen, Pia Pedersen og Johannes & Heidi Lind Pedersen.

Målsætninger:

Ved at gennemføre denne workshop forventes det at deltageren opnår: • En øget bevidsthed omkring den Ignatianske forståelse af ”Gud i alle ting” • En øget sensitivitet for den ”andens” erfaringer med Gud • En øget forståelse af hvad den åndelige samtale indeholder og hvad evnen til at lytte betyder i samtalen.

Pris

4500 kr. heraf 500 kr. i depositum ved tilmelding.Indbetales på konto 7738 1328770. Prisen dækker over kursusgebyr, indkvartering og fuld forplejning. Indkvartering i enkeltværelser med eget bad & toilet, håndklæder & sengelinned.

Ankomst d. 9.okt. kl. 17 – 13. okt. Kl. 14

Tilmelding

Vælg én af følgende muligheder: 1. På www.aadalenretraete.dk Tryk på ”Ådalens egne retræter”, find workshoppen og udfyld tilmeldingen. 2. Pr. e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. skriv titel og dato samt eget navn, adresse og telefonnummer.

Kontakt Ådalen Retræte v/ Johannes og Heidi Lind Pedersen, Gl. Viborgvej 400, 8920 Randers NV. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – Telefon 42435947

 

Søg kurser & praksisgrupper

Alle kurser & praksisgrupper