Pilgrimslandsby i Den Gamle Smedje ved Oustruplund

Fra 09.07.2021 15:00 indtil 15.07.2021 15:00

 

INDBYDELSE TIL PILGRIMSLANDSBY 9. - 15. JULI ANNO 2021

Hermed lidt information angående Pilgrimslandsbyen 2021. 

Pilgrimslandsbyen har traditionelt haft et tæt samarbejde med Dybere Liv Netværket på SommerOase. Igen i år er SommerOase aflyst i sin normale form og bliver gennemført decentralt efter modellen fra 2020.
Stedet for Pilgrimslandsbyen bliver ved Smedjen på Oustruplund, Bøgildgårdsvej 13, 8620 Kjellerup og tidspunktet er fredag d. d. 9. – torsdag d. 15. juli 2021. Det er muligt at forlænge opholdet for de, der ønsker det. Både at komme tidligere og blive bagefter. 
Vi arrangerer os efterhånden som folk kommer og der er brug for det. Der er plads til nogle telte og campingvogne og ellers mulighed for overnatning i shelter, i hængekøjer og på Pilgrimsherberget i Thorning. Nogle bor måske ikke længere borte end at de kan sove hjemme – måske lokal gæstfrihed kan hjælpe nogle husvilde. Bed&Breakfast eksisterer også i Thorning og omegn.
 
Programmet følger forventeligt de tidligere år med morgenmad, morgenbøn, delande, indføring i åndelig praksisøvelse, frokost, evt. eftermiddagsseminarer, fælles aftensmad, socialt samvær. Eventuel deltagelse i alle aktiviteter er fuldstændig frivillig og vi deles om de huslige pligter.
Vi prøver at få stykket et forløb sammen, hvor vi skaber plads til hinandens bidrag og ønsker. Alle er velkomne med deres, nye og gamle imellem hinanden. Labyrint og pilgrimsvandringer, sansehytte og bøn i bevægelse, seminarer om interessefelter og alt andet, der spirer og af jorden. 
 
Prismæssigt skal vi afholde de fælles udgifter til forbrug i forhold til Oasehøjskolen og Getsemane. Det andrager i alt kr. 50,- i døgnet pr. person. Hertil naturligvis egen fortæring.
 
Jeg ser frem til at være sammen med jer igen. Send mig en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du vil tilmelde dig eller har andre spørgsmål. Af hensyn til mulige restriktioner i forhold til deltagerantal bliver I skrevet op efterhånden som I tilmelder jer. Skriv gerne hvordan du tænker at indrette dig med logi.
 
Mange hilsner
Peder Poulsen
Koordinator for Dybere Liv Netværket ved Dansk Oase

Søg kurser & praksisgrupper

Alle kurser & praksisgrupper